Äntligen webbläsaren Chrome till android

Chrome loggaAtt webbläsarna till android inte riktigt håller måttet kan nog alla skriva under på. Det finns dock några som är bättre än de andra enligt mig och det är Dolphin Browser HD och Firefox. Att inte google släppt sin webbläsare Chrome till android tycker jag är väldigt konstigt då denna är enligt min mening den bästa browsern till datorn. 

Nu har äntligen google släppt en beta för sin webbläsare Chrome till android. Många av kommentarerna på android market vittnar om en webbläsare som är snabb, snygg och väldigt smidig att använda. Det finns en hel del smarta funktioner i Chrome som gör att denna sticker ut från de andra webbläsarna på android market. Några av dessa funktioner är till exempel att man kan synka alla sina bokmärken som man har i Chrome på sin dator med Chrome i telefonen. En annan funktion är den som appen Chrome To Phone erbjuder och det är att du i webbläsaren på datorn kan skicka sidor direkt till telefonen med ett klick. Du kan även nå de skickade sidorna offline.

En annan trevlig funktion är att om det finns en samling med länkar i närheten av varandra och man klickar på någon av dem, så dyker ett förstoringsglas upp och du kan då lättare klicka på rätt länk. Detta tycker jag är en riktigt bra funktion för du slipper då sitta och manuellt zooma så fort du ska klicka på en länk.

Chrome Beta finns att ladda ner på android market men är endast tillgänglig i vissa utvalda länder (tyvärr inte sverige) och om du kör android 4.0 eller högre.

Det finns dock en apk att ladda ner på denna länken.

Skärmdump på Chrome till Android Skärmdump på Chrome till Android Skärmdump på Chrome till Android Skärmdump på Chrome till Android Skärmdump på Chrome till Android
Skärmdump på Chrome till Android Skärmdump på Chrome till Android
 

Comment is closed.