Casino

888poker’s Android App är bästa valet för mobila spelare
Släppet utav 888poker Android app har fyllt spelare med spänning. Den här banbrytande mobil applikationen erbjuden en rad av spännande pokerspel. Android appen tillåter dig att lira poker direkt i din syrplatta eller smartphone – oavsett var du befinner dig. Designen var menad att efterlikna och ge samma känsla som på en dator men har kommit att erbjuda den bästa möjliga pokern istället. Top-notch pokerspänningen är nu nära till hands med Android poker appen!

Den enkla men kraftfulla mobila Android appen
888poker’s Android app har ett väldesignat utseende som gör det möjligt för spelarna att snabbt och enkelt ansluta till sitt favoritspel. Fastän att tekniken för mobila enheter har förbättrats, begränsar den fortfarande vissa funktioner som kan användas med Android appen. Lyckligtvis, eftersom nya generationer av mobila enheter släpps, planerar 888poker att uppdatera sin applikation så att fler spelfunktioner kan komma att erbjudas. Några av de alternativ som fortfarande inte är möjliga att använda med android appen är multi-table poker, att spela samma hand igen, söka efter spelare och göra anteckningar om sina motståndare.

888poker’s datorklient har alla funktioner som 888poker plattformen erbjuder men på grund av storleksbegränsningar för mobila enheter, så kan inte alla de tillgängliga funktionerna ingå i Android appen. Det finns dock ett antal andra unika funktioner i denna app såsom bet slider och de stora knapparna för att hjälpa spelarna att enkelt utföra ett antal viktiga spelmanövrar.

Att ladda hem 888poker Android appen är enkelt
Nya spelare hos 888poker uppmanas att skaffa ett konto genom datorn innan de börjar spela poker på sin surfplatta eller smartphone. Som spelare kommer man att ha möjligheter till ett antal säkra betalnings och valutaoptioner hos 888poker. För att skapa ett konto hos 888poker, måste spelarna fylla i ett enkelt registreringsformulär med sin e-postadress, lösenord och hemadress. Det rekommenderas att nya spelare gör sina insättningar till sitt 888poker-konto med hjälp av sin dator. 888poker Android app har också en kassaknapp som tillåter spelare att välja mellan valuta, uttag och att göra insättningar.

När man som spelare har registrerat ett konto på 888poker, kommer de att kunna ladda ner mobilpoker-appen till sin telefon eller surplatta enkelt genom att följa de länkar som visas. 888pokers applikation för Android finns tillgänglig på 888poker och inte i androids egen butik, ”play store”. Spelare bör kontrollera att deras mobila enhet möjliggör för icke-marknadsmässiga nedladdningar för att undvika nedladdnings eller installations svårigheter.

888poker välkomnar nya spelare
Nya spelare hos 888poker kan gratis öppna ett konto hos 888poker. På bara några minuter kan du börja spela spännande spel med Android poker appen. Nya spelare får även en $8 bonus helt gratis vid registrering! När du har skapat ett konto på 888poker, kan du ladda ner mobilpoker appen till din surfplatta, smartphone eller annan kompatibel mobil enhet.

Generösa bonusar och fördelar hos 888poker
Som ny spelare kommer du att njuta av förstklassiga pokerspel och överlägsen funktionalitet med 888poker Android app. Nya spelare på 888poker kan också ta del av en 100% välkomstbonus. Denna bonus ger nya spelare en insättningsbonus på 100% upp till $400. Detta är en rejäl sedelbunt som kan komma till bra användning och som spelare kan använda som extra pengar att spela sin favorit mobila pokerspel med Android app! Belöningen stannar inte där så besök 888poker och se vad vi har på lager för dig med denna spännande mobila poker appen!