Effektiv nyhetsläsning med Text-TV

a-text tv text-tva-Text-TV är en app för dig som föredrar nyheter i koncentrerad form utan att behöva vänta på sega laddningstider. Jag som har blivit uppvuxen med text-tv tycker att det är världens mest naturliga sak men för den som inte  är uppvuxen med den förstår kanske inte charmen med 376 och alla de andra klassiska texttv-sidorna.

Skillnaden på aText-TV och andra texttv-appar är de smidiga kortkommandona. Tex: Dubbeltryck för nummertangentbordet ska komma upp och höger/vänster för framåt/bakåt en sida. Det finns en reklamfri betalversion som heter aText-TV Pro som kan köpas för 18 kr. Kan tilläggas att jag endast använder SVT:s texttv-kanal, enligt mig den enda ordentliga kanalen.

Tillbaka till 376. Det är sidan för all målservice SVT har. Resultaten uppdateras fort och utbudet är stort för en normal idrottssvensson.  Om du snabbt vill nå sin favoritsida kan du sätta en “Vakt” på just den sidan du är inne på.  Det innebär att en genväg läggs till i”rullgardinen”. Det går även att lägga till bokmärken i betalversionen.

Appen är utvecklad av en finne vid namn Jukka Harju.

Ladda ner aText-TV på Android Market här!

Ladda ner aText-TV Pro på Android Market här!

text-tv

Comment is closed.