Gameloft har flera häftiga spel

Är du ute efter snygga spel som inte skäms att visas upp för polarna som har iPhone så bör du genast starta webbläsaren i din Android-mobil och bege dig till Gameloft.com. Där finns det ett helt ett helt ok utbud av högkvalitativa spel med välgjord 3D-grafik.
Hårdvarukravet är att man har en mobil med en upplösning på minst 480×800 pixlars upplösning, något som bla Sony Ericsson X10, HTC Desire, Acer Liquid och Samsung Galaxy S lever upp till.
Gameloft spel hittar man inte på Android Market och därför måste man ladda ner dem via deras hemsida. Sedan är det väldigt enkelt att uppgradera demo-spelen till fullversionerna direkt från apparna till det rimliga priset 30kr styck.

Själv har jag spelat en del Asphalt 5 HD då Samsung bjuder sina Galaxy S-kunder på den fullständiga versionen av spelet och det är väl ett helt ok spel även om jag tycker att bilspel gör sig bäst med fysisk kontroller.
Demot på Nova har jag också kört ett par gånger och i detta spelet fungerar kontrollen alldeles förträffligt! Tyvärr var demo’t lite kort men av det jag hann testa så tycker jag att spelet påminde en del om Halo vilket är positivt. Ett annat spel som jag gillade är den lättsamma golfsimulatorn Let’s Golf.

Gamelofts spelsida hittar ni här.

Liknande inlägg:

  1. 100 Android-spel i 2 videoklipp

Comment is closed.