Legendary Heroes – Nytt MOBA liknande spel till Android

legendary heroes picture

Legendary Heroes är alldeles färskt och gratis actionspel som snart klassas som ett MOBA-spel från utvecklarna på Maya. Spelet landade i Android Market för bara två dagar sedan. För er inte så insatta gamers så står MOBA för ”Multiplayer Online Battle Arena” och på PC-plattformen hittar vi kända titlar som DotA, HoN och LoL. De två sistnämnda är dessutom väldigt aktuella just nu. Men än så länge kan inte Legendary Heroes riktigt klassas som ett MOBA-spel då spelet för tillfället saknar multiplayerläge men detta är något utvecklarna utlovar kommer komma inom en snar framtid.

Som alla andra MOBA-spel går Legendary Heroes ut på att ta sig till fiendens bas och förstöra den samtidigt som man försvarar sin egna bas och försöker förhindra den från att bli förstörd av motståndarna. Under spelets gång kan dina karaktärer gå upp i level och lära sig nya attacker, du kan även köpa nya saker för att göra de starkare och på sätt vinna enklare.

Något som skiljer detta spel mot andra spel i samma genre är funktionen att kontrollera tre karaktärer på en gång – något som förmodligen kommer ändras när multiplayerläget kommer. Sedan finns också möjligheten att spela en campaign vilket också är väldigt ovanligt i denna genre.

Utvecklaren utlovar flera timmars intensiv och actionfylld spelupplevelse, något som jag efter mina 10 minuters spelande inte märkt av än. Men kanske har jag lite för höga förväntningar på spelet, det finns trots allt inga spel på den mobila plattformen som kan konkurrera sig med sina motsvarigheter på riktiga spelkonsoler/PC. Men jag hoppas ändå att den utlovade spelupplevelsen märks av efter lite mer speltid.

 legendary heroes printscreen 3 

Fler filmklipp kan hittas på deras youtube-sida.

Ladda ner Legendary Heroes på Android Market här!

Comment is closed.