Pinball Ride

Äntligen så har det kommit ett flipperspel till Android med verklighetstrogena fysiska lagar och där kontrollen är perfekt. Behövs det fler argument för att ni som gillar flipperspel ska köpa skynda er in på Android Market och köpa Pinball Ride?  Det kostar en ynka dollar vilket är ungefär samma pris som man får betala för att spela en omgång riktigt flipper!

Personligen föredrar jag vanligtvis gamla dator-flipperspel framför nya med flashig 3D-grafik, då jag finner att de nya spelen ofta har grötig grafik och är svåra att överblicka, men trots att även grafiken i Pinball Ride är gjord i 3D så blir det aldrig rörigt (ett bra exempel på ett bra spel som jag finner rörigt är Pinball FX).  Spelets soundtrack hade gärna kunnat vara lite mer genomarbetat och det blir snabbt ganska enformigt men när spelet i övrigt är så välgjort och utmanande så tycker jag inte att det stör allt för mycket och dessutom kan man sänka volymen.

Pinball Ride innehåller en bana och förhoppningsvis så är vi tillräckligt många som köper spelet så att Massive Finger utvecklar en uppföljare.

Här hittar ni en lista på vilka mobiler som spelet fungerar på, den innefattar nästan uteslutande mobiler med hög upplösning.

Inga liknande inlägg

Comment is closed.