Angry Birds – Ny version på gång!


Har du redan klarat av alla de hundratals banor som de olika Angry Birds versionerna erbjuder och suktar efter nya utmaningar? Din väntan är snart över – om en månad och fyra dagar för att vara exakt. Den 22 Mars släpper Rovio enligt Yahoo Games sin nästa stora uppdatering till det populära spelet och denna gång ska de arga fåglarna ut på äventyr i rymden.

I och med rymdtemat kommer den nya uppdateringen innehålla nya element såsom gravitationsbaserat spelande, banor med slow-motion och även något de kallar ”lightspeed destruction”. Vad allt detta innebär och hur det kommer fungera få vi helt enkelt vänta på och se vad som komma skall. En annan bekräftad nyhet av Rovio som kommer med uppdateringen är några helt nya fåglar som alla ska ha nya speciella funktioner.

Rovio själva anser att ”Angry Birds Space” som den nya versionen kommer heta är den största releasen sedan de originala Angry Birds-spelet. Rovio kommer att lansera Angry Birds Space tillsammans med NASA och National Geographic som samarbetspartners:

”Science and education are very important to us, and we’re very excited to have NASA and National Geographic as launch partners on Angry Birds Space” Andrew Stalbow, General Manager på Rovio North America till Yahoo Games

Rovio planerar att släppa nya nyheter om spelet under veckan via sin officiella Angry Birds Space-hemsida.

Källa: Yahoo Games

Liknande inlägg:

  1. Angry Birds
  2. Super KO Boxing 2
  3. Fått en androidtelefon i julklapp – Här är apparna du måste ha!

Comment is closed.