Bästa appen för att följa svensk och utländsk fotboll

Fotboll loggaI Sverige har allsvenskan och superettan inte kommit igång ännu. Den 31:a mars går startskottet i allsvenskan och 6:e april startar superettan. Många ser fram emot att kunna se fotboll igen i sverige, men ute i europa spelas det för fullt då alla ligor kommit ungefär halvvägs genom deras serier. Har man inte möjlighet att följa matcherna på TV eller på plats kan man göra det i sin androidtelefon. Jag ska tipsa om olika appar där du kan följa både svensk och utländsk fotboll direkt i din telefon. 

Soccer Scores – FotMob

Soccer Scores - FotMobDetta är en riktigt vass app för att hålla koll på hela världens fotboll. Jag tror den täcker samtliga länders högstaligor och du kan självklart filtrera bort de ligor du inte är intresserad av.

När du startar appen listas alla matcher som spelas eller har spelats under dagen i de ligor du valt. Du ser resultat och i vilken spelminut matchen är i eller om matchen är färdigspelad. Du kan sedan välja att se tabeller, spelchema och nyheter för de olika ligorna.

Gratisversionen av appen har reklam men det är absolut inte så att det stör. Men vill man bli av med reklamen kan man direkt i appen bli Gold supporter (blir av med reklamen för alltid) för 15 kr eller Silver supporter (blir av med reklamen i 1 år) för 8 kr.

Ladda ner Soccer Scores – FotMob på Android Market här!

 

Soccer Scores - FotMob Soccer Scores - FotMob Soccer Scores - FotMob Soccer Scores - FotMob

Svensk Fotboll

Svensk fotbollDetta är den enda svenska appen som jag testat. Svensk Fotboll är precis som namnet antyder, en app för endast svensk fotboll. Den är precis som appen ovan en väldigt bra app och fungerar precis som man förväntar sig. Svensk fotboll innehåller även den tabeller, resultat och spelscheman. Du kan följa väldigt många av serierna i långt ner i seriesystemet.

I nuläget finns det stöd för allsvenskan herrar, superettan herrar, division 1-6 herrar, damallsvenskan och division 1-3 damer. En nackdel är att om du vill ha detaljerad statistik för en match måste du köpa PRO-versionen av appen och den kostar 20 kr.

Detta är en perfekt app för dig som gillar svensk fotboll och speciellt då serier lägre ner i seriesystemet.

Ladda ner Svensk Fotboll på Android Market här!


Svensk fotboll Svensk fotboll

LiveScore

LiveScore loggaLiveScore är den tredje och sista appen jag tänkt att tipsa om. LiveScore är utvecklad av LiveScore Ltd. som driver sajten LiveScore.com. Appen är precis som sajten väldigt bra och täcker väldigt många ligor i olika länder. Detta är nog den appen som har det trevligaste gränssnittet av dessa tre.

En fördel med LiveScore är att du kan förutom fotboll även följa andra sporter så som, hockey, tennis och basket. Likt de andra så finns inställningar för att ändra uppdateringsfrekvens och om den ska uppdatera automatiskt överhuvudtaget.

Appen känns väldigt snabb och svarar direkt på knapptryckningar. Den ger även feedback på en knapptryckning genom att vibrera, vilket känns rätt ok.

Tyvärr finns det, som jag tycker, en ganska stor nackdel. Det finns nämligen ingen möjlighet att se spelschema, tabell eller historik på spelade matcher. Det gör tyvärr att detta inte är en app för mig.

Ladda ner LiveScore på Android Market här!

LiveScore LiveScore LiveScore
 

Vilka appar tycker du är de bästa för att följa fotboll och övrig sport?

 


 

Comment is closed.