Fotoappen Instagram kommer till android

Instagram loggaI inlägget där jag skrev om ”De 5 mest efterlängtade android apparna 2012” skrev jag att jag hoppades att vi skulle få se kamera-appen Instagram till android under 2012. Appen finns i dagsläget endast till iOS och är nerladdad miljontals gånger och en av de populäraste apparna till iPhone. 

Nu kommer äntligen uppgifter på att en androidversion av Instagram är på väg, det är dock inte någon tid sagd när appen kommer att släppas.

“We have two people working on Android now,” Kevin Systrom, CEO of Instagram said at LeWeb in Paris. “I’m excited to be able to see our numbers today nearly double.”
Läs mer på mashable.

Vad är då Instagram?

Instagram är en fotoapp där du när fotot är taget kan lägga på diverse filter på bilderna för att göra dem snyggare. När du tagit en bild kan du ladda upp dem på en bunt olika sociala medier så som Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr och Posterous. Där kan sedan dina bilder kommenteras och gillas av andra användare. Du kan även titta runt i andras album och kommentera och gilla deras bilder.

Ser ni fram emot denna app lika mycket som jag gör? Skriv gärna en kommentar!

Skärmdump på Instagram Skärmdump på Instagram Skärmdump på Instagram Skärmdump på Instagram
 

Comment is closed.