Ny app från Cisco styr ditt hemmanätverk från mobilen

Cisco Connect Express loggaCisco Connect Express är en ny app som gör det möjligt att ändra inställningarna och optimera nätverket i hemmet utan att behöva använda datorn. Appen går att ladda ned för både Android och iOS och är kompatibel med Ciscos modem i Linksys E-Serie och modemroutrarna i X-Serien.

Tidigare har det funnits möjlighet att använda mjukvaran Cisco Connect för både Windows och Mac när man använder Linksys produkter. Med den nya Cisco Connect Express går det även enkelt att styra sitt trådlösa nätverk med en mobil eller surfplatta. Via appen kan användaren ändra nätverksinställningar eller ge gäster tillgång till nätverket.

– Användare av smartphones och surfplattor i hemmet har ökat. Därför är vi övertygade om att fler även vill komma åt och styra sitt trådlösa nätverk med hjälp av sina mobila enheter. Med Cisco Connect Express har vi gjort det möjligt, säger Jesper Dauw, Nordic Manager på Cisco.

Jag kommer att utvärdera appen inom kort och vi kommer även att ha en tävling där du kan vinna en Linksys E1200-router.

Ladda ner Cisco Connect Express på Android Market här!

Skärmdump på Cisco Connect Express Skärmdump på Cisco Connect Express Skärmdump på Cisco Connect Express Skärmdump på Cisco Connect Express

Comment is closed.