RunKeeper

Det finns väldigt många bra träningsappar till Android som med hjälp av GPS håller koll på användarens löparrunda. Vissa appar är enkla med endast ett fåtal funktioner medans andra kan innehåller fler funktioner än MS Office. Vilken app som är bäst är en smaksak och beror mycket på vad man är ute efter, själv föredrar jag enkla appar. När jag ska ut i spåret så vill jag inte behöva göra en massa inställningar när jag använder appen, utan det ska vara enkelt och smidigt.

RunKeeper tillhör skaran av enkla träningsappar. Till att börja med så får man skriva in sin e-postadress och ett lösenord, då skapas automatiskt en användare på RunKeeper’s hemsida. På deras  hemsida så kan man sen analysera sina träningspass med hjälp av olika grafer. Appen har ett tydligt och rent gränssnitt som känns proffsigt utan att vara pretentiöst och RunKeeper’s hemsidan bjuder samma enkla men känsla.

Är ni ute efter en löparapp som automatiskt drar igång träningsmusik när ni börjar jogga och som hela tiden berättar hur snabbt ni springer så är inte RunKeeper något för er. Men är ni bara ute efter app som lagrar era löparpass i all enkelhet, då kan jag varmt rekommendera RunKeeper för er!

TeknikochSport.se recenserar RunKeeper

Comment is closed.